5 eenvoudige technieken voor permanente laserontharing limburg


Lees allemaal over het definitief ontharen. Wat bestaan exact al die voordelen en daar waar dien jouw allen op letten als jouw mits man laat ontharen.

De allereerste verzorging kan zo mogelijk meteen gedaan worden. Dit gebied dat je met genoegen haarvrij wilt beschikken over wordt gereinigd en een huidtherapeut brengt ons laagje gel aan. De laser zet in een gel elkeen flitsen waarbij per flits energie een huid in gaat.

Raakt u dan ook overtuigd dat definitieve ontharing iets vanwege u dan ook kan zijn, neem vervolgens aanraking met ons op voor het maken aangaande een afspraak.

Is het veilig? Ja, IPL kan zijn perfect veilig. Het lichtwegend dringt tot slechts enige millimeters diepte in de huid. Slechts ingeval er ons haarwortel zit is dit licht omgezet in warmte en doet dit uiteraard bestaan werk.

Zodra je definitief verlost wilt bestaan aangaande een hoofdharen op je bikinilijn dan kan zijn een IPL thuisbehandeling vanwege je ook niet passend.

Voorafgaande met de treatment kan zijn het aanbevelenswaardig 4-6 weken niet te epileren, harsen ofwel andere ontharingsbehandelingen te ondergaan, omdat een hoofdhaar de geleider over dit laserlicht kan zijn, horen te deze haren zo veel mogelijk aanwezig zijn in de huid. Scheren of knippen mag wel.

Iedere huid, elke haarsoort en de hoeveelheid haren per oppervlakte kan zijn alsmaar alweer anders. Kortom: Zoveel mensen, zoveel soorten behandelingen. Teneinde welke reden is ons exacte prijs niet onverwacht met te geven. Globaal variërend de onkosten van €90,- per treatment wegens een bovenlip tot €205,- per verzorging wegens een oksels.

Hetgeen de Soprano ICE Platinum bijzonder vormt en ons grote verbetering kan zijn ten opzichte over een Soprano XL is het extreem koelende handstuk. Hiermee is een huid comfortabel gekoeld terwijl de haarzakjes, dieper in de huid effectief opgewarmd mogen worden.

Tevens beschikt de laser over meerdere golflengten, waardoor een treatment specifiek afgestemd is op uw situatie. U dan ook loopt betreffende de laser geen risico op littekenvorming bijvoorbeeld bij elektrische epilatie.

Laserbehandelingen en IPL worden aldoor frequenter aangeboden tegen stuntprijzen, dit omdat de hardware alsmaar voordeliger is en er daardoor steeds meer praktijken bijkomen. Wij adviseren u dan ook desalniettemin immers met om te kiezen voor een praktijk betreffende expertise en u dan ook goed te laten voorlichten vooraf, dit daar voor foutief toepassen over de laser- en de IPL apparatuur brandwonden en overige klachten mogen voortkomen.

Een hoofdhaar valt vervolgens uit waarna een groei opnieuw begint. Per laserbehandeling worden enkel de haarzakjes welke in een groeifase, een anagene periode, verkeren vernietigd.

Je kunt dit zien indien in een grafiek; ingeval jouw dunne doch getinte hoofdharen op een lichte huid hebt is het wat moeilijker vervolgens een ideale indicatie. Indien je grote maar donkerblonde haren hebt op een lichte huid kan zijn dit tevens wat lastiger dan de ideale indicatie.

Voor donker hoofdhaar en ons lichte huidskleur wordt normaal gesproken het bekijk hier allerbeste resultaat behaald. De kans bestaat altijd dat daar opnieuw donker hoofdhaar zal groeien, waardoor deze ongewenste haren opnieuw moeten worden behandeld.

Laserontharing kan zijn nagenoeg voor iedereen bestemd, ons enkel huid- ofwel haartype uitgezonderd. Tijdens het allereerste gratis consult is er gekeken naar de huid- en haartype en krijg je info over een verzorging, de werkwijze en kracht ervan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 eenvoudige technieken voor permanente laserontharing limburg”

Leave a Reply

Gravatar